Цитати про шімджон

Святе Письмо знайомить нас із любов'ю Бога, але ми не можемо її відчути, тільки маючи Біблію. Ми повинні зрозуміти і втілити в собі Божий Шімджон.

Щоб врятувати грішника, Бог може кинути йому рятівну мотузку, але Він не може спуститися на глибину його падіння, щоб власноруч підняти його. Людина повинна, докладаючи всіх своїх зусиль, триматися за релігію, цю рятівну мотузку, яку кинув їй Бог. Таким має бути Шімджон. І від рівня його щирості залежить, на скільки скоротиться відстань від людини до Бога.

Шімджон Бога, шімджон Істинних Батьків і ваш шімджон повинні утворити одну пряму.

Основа Всесвіту — людина, основа людини — життя, основа життя — любов, основа любові — Бог.

Серце, яке до мозку кісток пронизало людину почуттям, непідвладне законам.

Слова істини лише відчиняють перед людиною двері. Після цього необхідно зростити його шімджон.

Шімджон — це бажання та мета, а обставини — наше повсякденне життя. Розширюйте горизонти свого життя, ґрунтуючись на шімджон Бога.

Рухайтеся вперед, успадкувавши основу шімджон, довгоочікувану обитель Бога. Бог відвідує людину зі щирим прагненням шімджон проникнути до неї до мозку кісток. Таке саме ставлення шімджон також має пронизувати вас наскрізь.

Нехай ваш щімджон постійно випромінює свіжий стимулюючий аромат, приємний Богу.

З цього моменту постарайтеся зрозуміти справжнє становище Бога і вчіться у мене, людини, яка не може стримати сліз, коли звертається до Бога лише одним словом "Батько"!

Я розглядаю вас не з погляду успіху чи невдачі вашої місії, а виходячи з вашої мотивації в шімджон. Важливо, що є для вас спонукальним мотивом: егоїзм чи спрямованість до Бога. Якщо ваш стандарт шімджон уподібниться до Божого, усі проблеми буде вирішено.

В епоху Божого Слова і в епоху втілення Слова було можливе успадкування місії. Однак в епоху Шімджон це неможливо.

Якщо старший член втрачає еталон шімджон, необхідний для даного часу, Богу неминуче доводиться закликати і використовувати нового члена, який відповідає цьому еталону.

Ви повинні виховати в собі талант і здатність сприймати всі сторони характеру людини. Воскресіння настає у весняному саду любові, в атмосфері такого глибокого почуття, що здається, ніби кожна клітинка тіла плавиться силою любові.

Єдина власність, якою необхідно володіти членам Церкви Об'єднання, - Шімджон Бога.

Виховуйте у своєму шімджон тугу за початковою батьківщиною.

Завдання людини, яка прямує шляхом Принципу, в тому, щоб відшукати шлях до Божого Шімджон, що загубився між небом і землею.

Усі, хто живе в останні дні, несуть тягар найбільшого боргу, вони самотні й нещасні. Єдиний засіб вирішити цю ситуацію — шімджон.

Сльози, які ви проливаєте, мають бути сльозами самовіддачі, а не своєкорисливості.

Що небо бажає показати, а земля - зробити предметом своєї гордості? Це - я, людина, що виникла в результаті серцевого зв'язку неба і землі.

"Ми з вами хочемо жити, розмовляти і працювати!". Такий історичний Шімджон Бога.

Ми повинні завоювати серця людей своєю ідеологією, відданістю і дією.

Ми повинні стати бажаним джерелом життя для своїх нащадків. Якщо і є що залишити їм у спадок, то це Шімджон Батька і любов до Нього.

Можливо, є країни, де люди пишаються своїми найвищими горами, найвидатнішими річками або обширністю своїх територій. Але якщо їхня радість тішить шімджон сатани і в ній немає ані найменшого зв'язку зі Шімджон Бога, який створив усе це, чи буде від цього радісно Богові?