Цитати про віру

З промов Мун Сон Мьона та Хан Хак Джа

Вірте Богу абсолютно! Коли неможна вірити ні лівим, ні правим, ні сходу, ні заходу; коли неможна вірити ні верху ні низу, ні переду ні тилу, все одно вірте абсолютно, і ви пройдете по центральній лінії!

More details

Ми повинні захищатися, щоб не створювати приводу для сатанинських звинувачень.

More details

Чим довше ви живете в вірі, тим більше опираєтеся в своєму житті на філософію любові та на її основі судите про все.

More details

Ви зможете постати перед Богом лише після того, як зі всією посвятою дасте Йому обіцянку, від якої не відмовитеся, навіть заради декількох світів.

More details

Бог обдаровує щастям лише тих, хто може поділитися ним з іншими.

More details

Назвати Бога Батьком — це велике відкриття. Саме християни почали називати Бога Батьком.

More details

Коли ви молитеся, у вашому шімджон повинні бути щирість і туга, як у дитини, яка просить материнського молока, коли вона голодна.

More details

У своєму шімджон ви повинні любити світ більше, ніж ви любили Господа.

More details

Кожна людина залишається в духовному світі на місці, що відповідає її особистому духовному рівню.

More details

Віра не виникає без знання.

More details

Божим сином називають людину, яка вкладає заради світу своє життя знову і знову.

More details

Бог бажає відвідати всі куточки створеного Ним світу. Але особливо Він хоче побувати в тих місцях, де Його діти щиро чекають на нього, створюючи основу вірності.

More details

Важливо встановити зв'язок з Богом, Який працював над провидінням відновлення з моменту гріхопадіння, але ще важливіше зв’язатися Божим Шімджон, як це було до гріхопадіння.

More details

Ви зможете сприйняти Шімджон Бога після того, як душею і тілом відчуєте, що Він існує і ви створені Ним, що між Богом і вами стосунки Батька та сина.

More details

Не критикуйте тих, хто працює керуючись Небесним шімджон. Високо цінуйте життя, в якому панує шімджон. Ті, хто має більший шімджон, для нас — Авелі.

More details

Батьківщина вічного благословення — це Шімджон Бога. Отже, якщо у вас знайдеться місце, де Щимджон Бога може знайти спокій, ви будете каналом Його благословення.

More details

Благословенні ті, хто з незмінним шімджон поважає Небеса, гармонійний у відносинах з іншими людьми і любить землю.

More details

Бог завжди веде тих, хто привертає Його увагу своїм життям служіння. Такі сини та доньки Бога – як очі Небес.

More details

Шлях доброї людини – це життя подолання.

More details

Мабуть, часто трапляється, що ви захлинаєтесь від сліз, щоразу постаючи перед Богом.

More details

Щире служіння Богу можливе не тому, що ви дізналися це самі, навчилися цьому у когось або хтось веде вас до цього, а завдяки тому, що це відчуття природно виникає у вашому шімджон.

More details

Вам потрібно щиро служити Богові. Будьте готові піклуватися про Нього, а не перекладати на Нього свої турботи.

More details

Зазвичай ми не бачимо недоліків у тому, хто є найближчим до нас. Тож ставаймо тими, хто є найближчим до Бога.

More details