Цитати про щирість

З промов Мун Сон Мьона та Хан Хак Джа

Ми не повинні дозволяти, щоб, очолюючи нас, Бог усе тягнув на Собі. Він має бути присутнім у наших лавах.

More details

Сльози однієї людини обмежуються особистими почуттями. Але сльози центральної особистості впливають на історію та людство.

More details

Не думайте, що Небеса любили Учителя просто так. Він діяв таким чином, щоб Бог не зміг не віддати Свою любов.

More details

Вчитель молиться за справи, на 1000 років наперед.

More details

Щоб врятувати грішника, Бог може кинути йому рятівну мотузку, але Він не може спуститися на глибину його падіння, щоб власноруч підняти його. Людина повинна, докладаючи всіх своїх зусиль, триматися за релігію, цю рятівну мотузку, яку кинув їй Бог. Таким має бути Шімджон. І від рівня його щирості залежить, на скільки скоротиться відстань від людини до Бога.

More details

Замість того, щоб бути людьми, які служать країні чи світу, ми повинні стати людьми, які служать Богу. Якщо ви любите Бога, то навіть якщо Всесвіт зникне, ви залишитеся.

More details

Щоб стати господарем, потрібно мати найвищі стандарти та бути щирими.

More details

Коли ви молитеся, у вашому шімджон повинні бути щирість і туга, як у дитини, яка просить материнського молока, коли вона голодна.

More details

Немає такої мрії, яку не можна було б здійснити, якщо ми даруємо свою любов зі щирим шімджон.

More details

Благословенні ті, хто з незмінним шімджон поважає Небеса, гармонійний у відносинах з іншими людьми і любить землю.

More details

Щире служіння Богу можливе не тому, що ви дізналися це самі, навчилися цьому у когось або хтось веде вас до цього, а завдяки тому, що це відчуття природно виникає у вашому шімджон.

More details

Вам потрібно щиро служити Богові. Будьте готові піклуватися про Нього, а не перекладати на Нього свої турботи.

More details

Найкращий спосіб торкнутися Шімджон Бога — вкладатися з повною щирістю.

More details