Цитати про провидіння відновлення

З промов Мун Сон Мьона та Хан Хак Джа

Потрібно, щоб попередники були такими, які могли б заради тих, хто залишився позаду, попросити Бога: "Будь ласка, почекай".

More details

Щоб врятувати грішника, Бог може кинути йому рятівну мотузку, але Він не може спуститися на глибину його падіння, щоб власноруч підняти його. Людина повинна, докладаючи всіх своїх зусиль, триматися за релігію, цю рятівну мотузку, яку кинув їй Бог. Таким має бути Шімджон. І від рівня його щирості залежить, на скільки скоротиться відстань від людини до Бога.

More details

Навіть Бог не може встановити абсолютний еталон доброчесності без встановлення стандарту зовнішніх цінностей. Для цього були обрані пророки та патріоти минулого.

More details

На землі ще не встановлено абсолютний еталон для доброчесності. Навіть Ісус не зміг встановити цей стандарт.

More details

В епоху Божого Слова і в епоху втілення Слова було можливе успадкування місії. Однак в епоху Шімджон це неможливо.

More details

"Ми з вами хочемо жити, розмовляти і працювати!" Такий історичний Шімджон Бога.

More details

Вам не успадкувати історичного внутрішнього шімджон, поки ви не розкаєтеся і не відновите всі історичні помилки як свої власні.

More details

Щоб стати переможцем, обов'язково потрібно пройти через тернистий шлях боротьби. Щоб перемогти в битві, спочатку потрібно відчути гіркоту поразки і неприязнь до ворога.

More details

Якщо ми крок за кроком не платимо тангам, то не можемо розвиватися.

More details

Принцип відновлення шляхом тангам — це залізне правило. Однак ніхто не хоче його приймати.

More details

Коли ви станете людиною, яка створює шімджон відносини навіть зі своїми ворогами, ви зможете відновити історію і воскреснути.

More details

Благословення не приходить у зоні комфорту.

More details

Важливо встановити зв'язок з Богом, Який працював над провидінням відновлення з моменту гріхопадіння, але ще важливіше зв’язатися Божим Шімджон, як це було до гріхопадіння.

More details

Якщо ви не розвинете чуття шімджон, щоб воно наповнило все ваше життя, вам ніколи не позбутися гріховної природи.

More details

Представляючи скорботний Шімджон Бога, Ісус був сповнений смутку. Ваша скорбота має бути втричі гіркішою за Ісусову.

More details

Шімджон Бога наповнений горем, викликаним втратою ідеалу творіння та історичною скорботою про пророків і святих, які були послані на землю, щоб боротися із сатаною заради виконання Божої волі.

More details

Представляючи Шімджон Бога, Ісус, син Божий, присвятив своє життя боротьбі та загинув. Ми також повинні стати тими, хто, втілюючи шімджон Ісуса, свідчить, бореться та вмирає.

More details

Радість може бути лише в тому випадку, якщо ми зможемо перевершити смуток, який оселився в Шімджон Бога після гріхопадіння Адама та Єви.

More details

Бог приховував свій образ, тому що не хотів, щоб ми знали Його гіркі обставини та сумний стан.

More details

Вчитель проливає сльози тричі на день. Історія зіткана зі сліз і має омиватися сльозами.

More details