Цитати з книги “Шлях Божої Волі”

Добро проявляється у вигляді щирих слів і чесних вчинків.

More details

Кожен шукає людину, яка буде відповідальною за свої власні вчинки, життя та шімджон.

More details

Яку ціну за вас дадуть, якщо Бог виставить вас на ринок історії?

More details

Коли ви станете людиною, яка створює шімджон відносини навіть зі своїми ворогами, ви зможете відновити історію і воскреснути.

More details

Найбільша радість приходить, коли людина подолає пік печалі.

More details

Царство Небесне встановлюється, коли світ стає однією сім’єю, де все людство об’єднується в центрі з шімджон дітей, шімджон подружжя і шімджон батьків.

More details

Ви можете стати щасливими лише тоді, коли у вас є переможний шімджон.

More details

Давайте виразимо ідеали словами, потім проявимо їх у вчинках через свої особистісні якості та з глибини шімджон подаруємо любов.

More details

Найголовніше не те, що станеться з вами в майбутньому, а те, що станеться з вашим шімджон, вашим внутрішнім стандартом та вашими суб’єктивними цінностями.

More details

Якщо ви хочете жити більш насиченим життям, ніж інші, ваш емоційний досвід має бути багатшим, ніж у них.

More details

Якщо ви отримуватимете в той час, коли повинні віддавати, ви загинете. Давайте жити з шімджон віддавання, навіть якщо у вас нічого немає.

More details

Ядром характеру є не істина, а шімджон.

More details

Слова істини лише відчиняють перед людиною двері. Після цього необхідно зростити його шімджон.

More details

Шімджон — це бажання та мета, а обставини — наше повсякденне життя. Розширюйте горизонти свого життя, ґрунтуючись на шімджон Бога.

More details

Рухайтеся вперед, успадкувавши основу шімджон, довгоочікувану обитель Бога. Бог відвідує людину зі щирим прагненням шімджон проникнути до неї до мозку кісток. Таке саме ставлення шімджон також має пронизувати вас наскрізь.

More details

Хороша людина — це та, яка завжди може обійняти все своїм шімджон, з ким би вона не зустрілася і куди б не пішла.

More details

Нехай ваш щімджон постійно випромінює свіжий стимулюючий аромат, приємний Богу.

More details

Світ шімджон незмінний. Однак у цьому світі навіть коли одне й те саме повторюється знову і знову, воно ніколи не набридає.

More details

Немає життя без шімджон. На шляху долиною шімджон підстерігають біль і страх. Чим більше в неї заглиблюєшся, тим рясніші сльози і тим швидше відбувається самозречення.

More details

Бог бажає відвідати всі куточки створеного Ним світу. Але особливо Він хоче побувати в тих місцях, де Його діти щиро чекають на нього, створюючи основу вірності. Тому ви, діти Бога, повинні стати першопрохідниками, пройти світ вздовж і впоперек і цим послужити Йому.

More details

З цього моменту постарайтеся зрозуміти справжнє становище Бога і вчіться у мене, людини, яка не може стримати сліз, коли звертається до Бога лише одним словом "Батько"!

More details

Станьте героєм любові та героєм шімджон. Якою б видатною не була людина, від цього не буде жодної користі, поки вона не підкорить шімджон людства.

More details

Важливо встановити зв'язок з Богом, Який працював над провидінням відновлення з моменту гріхопадіння, але ще важливіше зв’язатися Божим Шімджон, як це було до гріхопадіння.

More details

Учитель розглядає вас не з погляду успіху чи невдачі вашої місії, а виходячи з вашої мотивації в шімджон. Важливо, що є для вас спонукальним мотивом: егоїзм чи спрямованість до Бога. Якщо ваш стандарт шімджон уподібниться до Божого, усі проблеми буде вирішено.

More details

Ви зможете сприйняти Шімджон Бога після того, як душею і тілом відчуєте, що Він існує і ви створені Ним, що між Богом і вами стосунки Батька та сина.

More details

Якщо ви не розвинете чуття шімджон, щоб воно наповнило все ваше життя, вам ніколи не позбутися гріховної природи.

More details

Не критикуйте тих, хто працює керуючись Небесним шімджон. Високо цінуйте життя, в якому панує шімджон. Ті, хто має більший шімджон, для нас — Авелі.

More details

В епоху Божого Слова і в епоху втілення Слова було можливе успадкування місії. Однак в епоху Шімджон це неможливо.

More details

Мета Божого Слова – субстанційне втілення, а мета втілення Слова – Шімджон. Проповідуючи Слово Бога, ви повинні прагнути розкривати людям Його Шімджон. Ті, хто вивчає Боже Слово, повинні через його посередництво прагнути осягнути Шімджон Бога.

More details

В останні дні релігія, філософія, ідеологія та світогляд повинні обґрунтовуватися у світлі релігії Шімджон, філософії Шімджон, ідеології Шімджон та світогляду Шімджон відповідно.

More details

Релігія, здатна пов'язати нас зі світом шімджон, — та, яка проникливо вчить, що Бог більш ніж хтось вартий жалю.

More details

Якщо старший член втрачає еталон шімджон, необхідний для даного часу, Богу неминуче доводиться закликати і використовувати нового члена, який відповідає цьому еталону.

More details

Не ставши королем шімджон, ви будете королем без влади.

More details

Батьківщина вічного благословення — це Шімджон Бога. Отже, якщо у вас знайдеться місце, де Щимджон Бога може знайти спокій, ви будете каналом Його благословення.

More details

Благословенні ті, хто з незмінним шімджон поважає Небеса, гармонійний у відносинах з іншими людьми і любить землю.

More details

Бог завжди веде тих, хто привертає Його увагу своїм життям служіння. Такі сини та доньки Бога – як очі Небес.

More details

Віддавайте любов і забувайте про це.

More details

Чим любов активніше, тим більше вона зростає. Тому вічне життя походить тільки від любові.

More details

Шлях доброї людини – це життя подолання.

More details

Причина того, що людина прагне найкращого, полягає в її первісному зв'язку з Богом, Який Сам є найвеличнішою Сутністю.

More details

У любові немає ні високих, ні низьких.

More details

Мабуть, часто трапляється, що ви захлинаєтесь від сліз, щоразу постаючи перед Богом.

More details

Бог – це корінь любові. Він присутній у центрі, де батьківська, подружня та дитяча любов досягають повної єдності.

More details

Світ шімджон виникне лише за умови єдності бажань та єдності обставин. Вам необхідно мати ресурси, які можуть стати джерелом шімджон.

More details

Щире служіння Богу можливе не тому, що ви дізналися це самі, навчилися цьому у когось або хтось веде вас до цього, а завдяки тому, що це відчуття природно виникає у вашому шімджон. Отже, вірність, шанобливість та цнотливість не є результатом освіти.

More details

Вам потрібно щиро служити Богові. Будьте готові піклуватися про Нього, а не перекладати на Нього свої турботи.

More details

Станьте людиною, яка палає бажанням віддавати. Ніколи нікого не обтяжуйте.

More details

Осквернити шімджон — непробачний гріх. Той, хто вчинить його, буде звинувачений навіть сатаною.

More details

Ви повинні стати людиною, здатною підкорювати людей силою своєї особистості, яка ґрунтується на щімджон.

More details

Ви повинні виховати в собі талант і здатність сприймати всі сторони характеру людини. Воскресіння настає у весняному саду любові, в атмосфері такого глибокого почуття, що здається, ніби кожна клітинка тіла плавиться силою любові.

More details


Необхідно мати природу, здатну поглинати всі сторони характеру людини. Воскресіння настає у весняному саду любові, в атмосфері такого глибокого почуття, що здається, ніби кожна клітина тіла плавиться силою любові.

More details

Найкращий спосіб торкнутися Шімджон Бога — вкладатися з повною щирістю. Якщо в сім'ї три покоління зберігають у шімджон відданість і щирість і діють відповідно, Бог буде присутній у цій сім'ї і її нащадки ніколи не загинуть.

More details

Шімджон Бога безпорадний перед людиною, яка хоч і страждає через смерть власного сина, але має такий шімджон, що може спочатку втішити скорботний шімджон Небесного Батька, який втратив людство. Батько хоче сказати своїм дітям: “Наслідуйте приклад вашого старшого брата”. Зрештою, головне — це шімджон.

More details

Шімджон – це джерело життя. Він безпосередньо пов'язаний з духовним світом.

More details

У вас має бути такий шімджон, що ви відрізняєтесь від інших.

More details

Представляючи скорботний Шімджон Бога, Ісус був сповнений смутку. Ваша скорбота має бути втричі гіркішою за Ісусову.

More details

Шімджон Бога наповнений горем, викликаним втратою ідеалу творіння та історичною скорботою про пророків і святих, які були послані на землю, щоб боротися із сатаною заради виконання Божої волі.

More details

Представляючи Шімджон Бога, Ісус, син Божий, присвятив своє життя боротьбі та загинув. Ми також повинні стати тими, хто, втілюючи шімджон Ісуса, свідчить, бореться та вмирає.

More details

Якщо у вас шімджон дитини, яка розшукує свою матір, ви пройдете стежкою, яка веде до Небесного Батька, якою б важкою вона не була.

More details

Радість може бути лише в тому випадку, якщо ми зможемо перевершити смуток, який оселився в Шімджон Бога після гріхопадіння Адама та Єви.

More details

Досконала любов не пам'ятає про те, що віддала. Вона скоріш соромиться свого прояву.

More details

Будь-яку проблему можна вирішити, якщо взятися за неї з позиції Шімджон Небесного Батька.

More details

Поняття "умова для взаємодії" виходить з поняття "Шімджон". Досконалість також означає досконалість шімджон.

More details

Бог приховував свій образ, тому що не хотів, щоб ми знали Його гіркі обставини та сумний стан.

More details

Єдина власність, якою необхідно володіти членам Церкви Об'єднання, - Шімджон Бога.

More details

У цьому світі ми можемо виконувати справи недбало, але у світі шімджон це неможливо.

More details

Виховуйте у своєму шімджон тугу за початковою батьківщиною.

More details

Корінь любові – це вертикальна любов батька та сина і горизонтальна любов братів та сестер.

More details

У світі шімджон немає потворних людей, як і немає дурнів.

More details

Світ шімджон не обмежений ні часом, ні простором. Слово Бога і молитва — це зрештою теж любов.

More details

Любов — суть об'єднання. Отже, об'єднання можливе за допомогою любові.

More details