Цитати про релігію

З промов Мун Сон Мьона та Хан Хак Джа

Любов — це непереможна сила, здатна руйнувати перепони. Релігія виходить за межі життя і смерті, тому що вона є шляхом любові.

More details

Повинно бути одне першоджерело, тому Бог єдиний. Оскільки в кожній країні своя мова, люди називають Бога по-різному, однак усі імена означають одну й ту саму Сутність.

More details

Найнещасніша у світі людина — не та, яка не має майна, а та, яка не має дружини та дітей.

More details

Назвати Бога Батьком — це велике відкриття. Саме християни почали називати Бога Батьком.

More details

Святе Письмо знайомить нас із любов'ю Бога, але ми не можемо її відчути, тільки маючи Біблію. Ми повинні зрозуміти і втілити в собі Божий Шімджон.

More details

Щоб врятувати грішника, Бог може кинути йому рятівну мотузку, але Він не може спуститися на глибину його падіння, щоб власноруч підняти його. Людина повинна, докладаючи всіх своїх зусиль, триматися за релігію, цю рятівну мотузку, яку кинув їй Бог. Таким має бути Шімджон. І від рівня його щирості залежить, на скільки скоротиться відстань від людини до Бога.

More details

Ніщо не існує лише заради себе. Релігії також існують не заради себе, а заради любові й миру. Як тільки на землі запанує мир, релігії більше не будуть потрібні, адже їхня кінцева мета – побудувати суспільство, сповнене любові й миру.

More details

Яка мета релігії? Вона полягає в тому, щоб побудувати ідеальний світ Бога. Віряни проповідують і поширюють свою віру, бо хочуть, щоб під Божим пануванням опинилося якомога більше людей. Якби кожен жив під пануванням Бога, на землі панував би мир без війн і незгод. Отже, кінцевим пунктом призначення релігій повинен бути мир.

More details

Найвища мета релігії — створення істинних сімей.

More details

Проповідуючи Слово Бога, ви повинні прагнути розкривати людям Його Шімджон.

More details

В останні дні релігія, філософія, ідеологія та світогляд повинні обґрунтовуватися у світлі релігії Шімджон, філософії Шімджон, ідеології Шімджон та світогляду Шімджон відповідно.

More details

Релігія, здатна пов'язати нас зі світом шімджон, — та, яка проникливо вчить, що Бог більш ніж хтось вартий жалю.

More details

Удосконалення людини і досягнення миру на землі відбувається завдяки сім'ї.

More details